Totaalprojecten van
tuinaanleg

Hagen

Een haag kan je planten als afscheiding, windscherm, om iets uit het zicht te plaatsen, om vakken te omranden, om privacy te creëren, als architecturale blikvanger of juist als achtergrond.

Hagen vindt je in bijna alle tuinen terug. Afhankelijk van het doel van de haag, kan je de juiste planten kiezen. Een belangrijke keuze is het al dan niet groen blijven van de haag in de winter.

Meer info over hagen? Contacteer ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanplanting

Droomt u ook van een aangelegde tuin waar u tot rust kan komen na de drukte van de dagelijkse beslommeringen. Heeft u een beeld van u droomtuin maar zoekt u een helpende hand om dit voor u uit te werken?

Of heeft u geen inspiratie en vindt u door het bos de bomen niet meer? Tuinwerken Schepers kan u helpen met de realisatie van uw tuinproject ! Een kaal lapje grond wat op een creatieve manier moet aangevuld worden in combinatie met de stijl van uw woning of een verouderde tuin die door de jaren heen zijn schoonheid verloren heeft? Geen probleem !

We komen ter plaatse een kijkje nemen en bespreken uw wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klinkerwerken

Het plaatsen van mooie klinkers rond de woning start met de juiste ondergrond. Het is van groot belang dat de klinkers later niet gaan verzakken. Tuinwerken Schepers verzorgt de complete aanleg inclusief het stabiliseren van de bodem, het plaatsen van de klinkers en een nette afwerking zodat je optimaal kunt genieten van een nieuwe oprit, stoep of terras.

Het is verstandig om vooraf aan te geven waar de prioriteiten liggen. Wanneer je op zoek bent naar goedkope klinkerwerken bekijken we de mogelijkheden om kosten te besparen.

Ook is Tuinwerken Schepers mee met de nieuwe trends en normen. We plaatsen ook waterdoorlatende klinkers.

Wil u meer uitleg hierover? Contacteer ons. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terrassen

Bij elk type woning past een ander terras. Tegels leggen doe je beter niet zonder er eerst grondig over na te denken. Bij het aanleggen van terrassen, is het met andere woorden zeer belangrijk om te kiezen voor de juiste terrastegels (prijzen kunnen aardig verschillen). 

Tuinwerken Schepers kan zorgen voor de volgende terrassen:

* Houten terrassen

* Tegel terrassen

* en andere…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinhuizen & poolhouses

Je bent van plan om een tuinhuis of poolhouse aan te schaffen? Je bent dan bij Tuinwerken Schepers aan het juiste adres.

Tuinhuizen

Je kunt het tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. We zien vrij vaak dat mensen kiezen voor een klusruimte maar natuurlijk is het altijd handig om het tuinhuis te gebruiken om spullen op te ruimen. Al stal je er in de winter de tuinstoelen maar in. Dan staan ze mooi schoon en droog. De mogelijkheden van hoe je de deur wilt hebben, kan je met ons bespreken.

Poolhouses

Een poolhouse wordt meestal bij een zwembad geplaatst. Ze worden meestal geplaatst als relaxruimte of als overkapte buitenruimte voor de warme zomers en de gezellige barbecues.

Wilt u graag uw mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet en contacteer ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grasmatten

Grasmatten leggen heeft tal van voordelen ten opzichte van het zaaien van gras.

Allereerst heb je meestal, dankzij grasmatten, een gazon in amper één dag tijd. Zo heb je dadelijk een mooi afgewerkt gevoel van je tuin. Na een tweetal weken is de nieuwe gazon al klaar om betreden te worden.

Nog een groot voordeel is dat onkruid, mos of kale plekken geen kans krijgen. Je ontvangt meteen een mooie volle gazon die de eerste maanden zeker niet zal moeten behandeld worden voor overwaaiend onkruid. Dat in tegenstelling tot wanneer je het gras zelf gaat zaaien, onkruid groeit immers sneller dan gras.

In tegenstelling tot wat velen denken, zijn graszoden helemaal niet prijzig. Daarom zijn ze meestal de beste keuze voor het aanleggen van een nieuwe gazon.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog vragen?

Contacteer ons    “My garden is my most
    beautiful masterpiece”

     

    – Claude Monet